LOTUS SMART

Postavite svoj Lotus pametni sat i povežite se sa svijetom Lotus SmarTimea putem funkcionalne aplikacije jednostavne za korištenje, koja je osmišljena da vam pomogne da izvučete maksimum iz vašeg novog Lotus SmarTime sata. Intuitivni dizajn aplikacije čini kontrolu poruka i poziva putem sata još lakšom. Ostale funkcije povezane sa zdravljem uključuju monitor otkucaja srca (koji prati vaš otkucaj srca tijekom vježbanja), monitor uzorka spavanja, kao i podsjetnike da pijete vodu i da ustanete i krećete se.

I ovdje sport igra važnu ulogu – sustav može pratiti različite vrste aktivnosti, poput planinarenja, trčanja, vožnje bicikla ili nogometa, a također može pratiti kalorije, mjeriti prijeđenu udaljenost i bilježiti vrijeme provedeno na određenoj aktivnosti.

Lotus SmarTime nudi prilagodbu brojčanika, dopuštajući korisniku da bira između različitih lica sata. Svi modeli imaju zaslon osjetljiv na dodir, što omogućuje lak pristup i fleksibilnost pri prelasku između drugih funkcija, koje također uključuju daljinsko upravljanje glazbom i kamerom, kontrolu obavijesti i opcije „Pronađi moj telefon“.

LOTUS SMART

ODABERITE IDEALNI
MODEL ZA VAS