LOTUS HYBRID

Kolekcija Lotus Hybrid sastoji se od 31 muškog sata s odvažnim i urbanim stilom marke.
Nehrđajući čelik, milanska mreža ili koža kombiniraju se s diskretnim i elegantnim nijansama poput zlatne, plave, srebrne ili crvene, postajući odlučujući stilski dodatak. U mogućnosti filtrirati obavijesti, pronaći upareni mobilni uređaj ili kontrolirati glazbu, Lotus Hybrid je nezaobilazan za ljubitelje nove tehnologije i kozmopolitskog stila.

Lotus Hybrid ujedinjuje izgled elegantnog analognog sata s funkcionalnošću i pragmatizmom vrhunskog uređaja koji će vam pomoći da ostanete povezani s onim što vas stvarno zanima. Samo vi možete odlučiti što je stvarno važno, što zaslužuje vašu pažnju gdje god se nalazili. Zato vam Lotus Hybrid omogućuje filtriranje obavijesti putem svoje mobilne aplikacije, obavještavajući vas tko se želi povezati s vama putem suptilne i diskretne vibracije na vašem zapešću.

Jednostavnim pritiskom krunice, kazaljke vam pokazuju informacije kao što su datum, druga vremenska zona, dostignuti cilj kretanja. Pomoću tipki možete kontrolirati glazbu koju slušate na svom mobitelu, snimati fotografije, spremati lokaciju, locirati svoj mobilni kada ga ne možete pronaći i druge korisne funkcije u svakodnevnom životu.

Aplikacija Lotus Hybrid nudi brzo i jednostavno postavljanje te ima jednostavan i intuitivan dizajn. Omogućuje vam upravljanje funkcijama sata kako biste ih prilagodili svojim potrebama i iskoristili puni potencijal uređaja. Osim toga, moguće ga je povezati s aplikacijom Walk me home, koja vam omogućuje da identificirate kontakt za hitne slučajeve kojemu možete poslati obavijest u slučaju potrebe na povratku kući.

LOTUS HYBRID

ODABERITE IDEALNI
MODEL ZA VAS