FESTINA SMART

Uz Festina SmarTime, korisnik ima pametni sat sa svim svojim značajkama koji radi i kada je zaslon isključen: prekriven safirnim kristalom, brojčanik ima dvije kazaljke koje ispunjavaju funkciju analognog sata, budući da se vrijeme može postaviti i ručno. i putem aplikacije Festina SmarTime. Na taj je način glavna funkcija sata uvijek dostupna, čak i kada sat nije spojen.

Dok je riječ o zaslonu, jedna od najznačajnijih značajki Festina SmarTime je njegova prilagodba sata: putem aplikacije korisnik može odabrati jedan od više dostupnih zadanih brojčanika ili postaviti sliku iz svoje galerije kao pozadinu. Osim toga, mogu spremiti više brojčanika i dodati ikone za izravni pristup za potpunu prilagodbu.

Kada je pametni sat povezan s aplikacijom, korisnik ima sve potrebne informacije na svom zapešću: među njegovim funkcijama nalazimo praćenje aktivnosti, uz sportove poput vožnje bicikla i trčanja, koje prati korake, prijeđenu udaljenost i potrošene kalorije. Više funkcija koje se odnose na dobrobit su praćenje spavanja i praćenje otkucaja srca – putem podsjetnika koji se mogu postaviti iz aplikacije, korisnik može znati optimalno vrijeme za spavanje ili jesu li bili neaktivni predugo. Korisnik će konfigurirati obavijesti koje će se prikazivati ​​na satu, kao što su dolazni poziv, pošta, SMS i društveni mediji. Aplikacija omogućuje korisniku da pošalje SMS izravno sa sata kada primi dolazni poziv.

Festina SmarTime također dolazi s drugim osnovnim funkcijama kao što su alarmi, štoperica i mjerač vremena, izvješće o vremenu i daljinsko upravljanje glazbom. Sve to u satu s baterijom koja traje do 2 tjedna, kompatibilnom s iOS i Androidom i vodootpornim 3 BAR.

FESTINA SMART

ODABERITE IDEALNI
MODEL ZA VAS