JAGUAR HYBRID

Mahniti način života podrazumijeva da se lako možete uhvatiti u svakodnevne probleme i ne posvetiti dovoljno vremena onome što je stvarno važno. Sada možete vratiti kontrolu nad svojim vremenom i iskoristiti svaku minutu: Jaguar predstavlja Jaguar Hybrid.

Na pola puta između analognog sata i pametnog sata, Jaguar Hybrid kolekcija muških hibridnih satova koji ne zaboravljaju poznati DNK marke. Safirni kristal, nehrđajući čelik u dvije varijante koji kombiniraju čelik sa zlatnim IP tretmanom, rotirajućom maskom, luminiscentnim indeksima i robusnim kućištem od 45,70 mm – vodootpornim do 200 metara – čine ovu kolekciju savršenim satom za vašu svakodnevnu upotrebu.

Odabir onoga na što želite obratiti pažnju jedna je od najvećih karakteristika Jaguar Hybrida: kroz njegov sustav filtriranih obavijesti, suptilna vibracija u zapešću znat će tko vas pokušava kontaktirati, prethodno konfiguriranu putem mobilne aplikacije. Stoga možete filtrirati poruke, pozive i obavijesti s društvenih mreža i razvrstati ih po prioritetu, kako biste prisustvovali samo najvažnijima.

Samo pritiskom gumba na kruni, njegove kazaljke prikazuju na brojčaniku informacije poput datuma, druge vremenske zone ili koraka poduzetih prema utvrđenom cilju. Pomoću potiskivača možete kontrolirati glazbu koju slušate s mobitela, fotografirati, spremiti lokacije, pronaći svoj mobitel u slučaju da ga ne pronađete i podijeliti svoje mjesto s prijateljem, tako da se uvijek osjećate sigurno kad se vraćate kući.

JAGUAR HYBRID

ODABERITE IDEALNI
MODEL ZA VAS