CALYPSO SMART

Calypso SmartTime je pametni sat koji Vas prati – uvijek i svugdje!

Uz pregršt funkcionalnosti, ovaj će pametni uređaj paziti na Vas podsjećajući Vas da protegnete noge ukoliko pedugo sjedite, održavat će vas hidratiziranim podsjećajući vas da pijete vodu i slično. Uz to što broji Vaše korake, posjeduje i monitor kalorija koji će točno prikazati rezultate Vašeg kretanja ili vježbanja, a monitor srca prati Vaš puls i promjene prilikom opterećenja. Sat je nosiv do dubine do 10 metara tako da možete zabilježite svoje podatke o vježbanju za razne sportove uključujući i plivanje te ronjenje, a vrijeme korištenja bez potrebe za punjenjem je 5-7 dana što Vas čini bezbrižnim pri Vašim aktivnostima.

Ne zahtjeva poseban punjač jer ima ugrađen USB priključak u sebi što omogućuje lako i praktično spajanje na gotovo sve moderne punjače.

Krasi ga 1,14″ IPS veliki ekran rezolucije 135×240- najveći ekran u ovomesegmentu. A ako biste nakon nekog vremena htjeli malo izmijenili dizajn svoga sata, to možete lakoćom putem mobilne aplikacije. Odaberite nov izgled pozadine i zamijenite silikonsku narukvicu novom koju ćet, uz kupnju, dobiti na poklon.

CALYPSO SMART

ODABERITE IDEALNI
MODEL ZA VAS